Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av josefine - 26 augusti 2008 19:35

Är det verrkligen så att bara för att man ser ut på ett speciellt sätt, tillexempel jag. Jag är blond och mode medveten och jag ändå så älskar Iron Maiden. Varje gång jag säger det så tappar alla hakan. Varför ska det vara så? Måste man bara för att jag är blond så behöver det ju inte bettyda att jag lyssnar på smörpop eller dylikt? Måste alla som lyssnar på rock ha långt hår och kläder som jeans, sliten t-shirt och boots?

Jag tycker att vi är alldeles för besatt och för snabba att dömma varandra utifrån utseendet. Jag brukar också göra så, det erkänner jag men jag har börjat tänka på det mer och mer att inte göra det.

Jag kan ta ett tillexempel, några av mina kompisar lyssnar på "emo musik" som dom banden är rankade till. Men inte är dom några emos..

Sen har jag också hört att inte kan Kenza lyssna på TH? Hon är ju modell och har inte den stilen. Det är nog det värsta jag hört, förutom det alla säger till mig då.

Jag blir så less på det! Skärpning där ute i Sverige.


Så mina sista ord i det här inlägget är:

Se ut som du vill och lyssna på den musik du vill. Strunta i vad andra tycker och tänker. Bara du är nöjd och glad.

Av josefine - 26 augusti 2008 18:05

Idag har skolan börjat på allvar. Det har väl gått bra idag, jag började 11.45 och slutade 14.35 ganska skön dag. Det kändes faktiskt skönt med skola idag, speciellt när vi satt på fysiken och det bara flöt på. Då kände jag " nu har jag kommit tillbaka fullt ut". Men sen på Biologin så sögs all kraft och lust ut, för då märkte vi att det var HAN vi hade i Biologi. KUL?! NEJ! Men man ska inte gräva ner sig allt för mycket och långt som Andreas brukar säga.


Men nu till min roliga dag med busskortet:

Jag åkte in tidigare till stan för att prata med LLT kontoret här i stan om busskortet som man "fått" från skolan för jag måste betala 1500 kr! För att jag ska kunna använda det. Ja, då fick jag veta att det kunde vara betalas in via plusgiro. Så efter skolan gick jag till banken och satt där i nästan 1 timme innan det blev min tur. Men när jag skulle betala det så fick jag veta att bara för att jag inte är någon förmånskund eller något sånt fick jag betala 75kr i avgift också! Vad tror alla, att man (ursäkta språket) skiter pengar. Ja men jag fick ju betala och vara glad. Sen när jag kommit hem gick jag ner på ICA för att köpa mjölk och sånt. Men när jag skulle betala så medgavs köpet ej. Så då fick jag börja tjorva med det och ta ett kontant uttag och sen betala. Kanske inte min dag idag när det gäller pengar.


Jag har läst lite kemi idag också, men jag fattar ingenting av det här kapitlet. Så jag får vänta tills imorgon när mamma kommer hem så får hon hjälpa mig att förstå. Men tänk alltid positivt =)


Men annars har dagen varit bra, haft kul som vanligt med brudarna på skolan. Tack för att ni finns, ni gör skolan rolig =)


Nä nu tänkte jag ladda upp dagens outfit  (kanske lite löjligt tycker säkert vissa, men jag tycker att det är lite små kul ändå) för sen ska jag duscha och fixa lite här hemma och sen vänta på att älsklings Andreas ska ringa det är alltid dagens höjdpunkt!


Dagens outfit:

tröja-Mexx

tupkjol-Gina Tricot

leggins-Gina Tricot

svart kofta-Gina Tricot

skor- Fly London

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken är eran favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards