Alla inlägg under november 2008

Av josefine - 19 november 2008 20:37

Jag har just ätit middag, anledningen till att jag äter så sent är för att jag och mamma har varit och hämtat älgkött. Det är gott, ni som inte har ätit det ni måste testa.  Nä nu ska jag äntligen duscha och skumtona håret och ringa älsklingen medans jag har toningen i håret. Tur att det fins headset till mobilen.


God natt alla läsare, sov så gott.

Av josefine - 19 november 2008 17:03

Nu har jag kommit hem från skolan, eller egentligen kom jag hem efter 16. Direkt skolan slutade så gick jag in till stan för att köpa bomullsrondeler och sen gå in till Telia och fixa det här med msn i mobilen. Jag ska försöka ladda ner programmet igen så jag kan avinstallera det så dom slutar dra 40 kr/månad. Fast jag fick tillbaka 80 kr idag av dom för att jag har försökt avinstallera programmet men det vill inte. Så tack Telia.

Snart ska jag rätta de där små stavfelen i mitt svenska arbete jag fick tillbaka idag och sen ska jag plugga engelska glosor och senare duscha + skumtona mitt hår. Det är ungefär så min kväll ser ut, jag kanske till och med ser Grey's Anatomy ikväll.


Jag måste bara skriva det här, även om det är helt annat från vad jag har skrivit i detta inlägg men jag sitter nu och njuter av Anastacias nya låter. Jag vet att jag har skrivit tidigare i bloggen att jag tycker att dem är bra. Men det konstiga är att när jag lyssnar på några låter som är bra nog många gånger blir jag less dem. Fast nu är det helt annorlunda. Jag har lyssnat på hennes låtar kanske 20 gånger och jag love them lika mycket än.


Dagens:


Brun långkofta- köpt i sthlm på en bouitiq (eller hur det nu stavas)

Svart långt linne- Gina Tricot

Blå Jeans leggins- Vila


På fingrarna hade jag dessa två ringar, en silver ring med kina tecken för kärlek och en billig fin ring med små strass som köptes i sthlm på samma affär som koftan.


Jag var tvungen att ladda upp en bild på min frisyr för dagen. För även om det ser ut som att jag har fixat den i några timmar så vaknade jag så där i håret. En vardag för mig ibland om jag har tur.


Jag skriver kanske senare, ska jag göra svenskan.

Av josefine - 19 november 2008 13:06

Ett litet inlägg från skolan. Nu har jag svenska och vi ska börja med ett grupp arbete inom litteraturhistoria och min grupp har Forntiden. Jag fick igen mitt arbete om norrbottens län och jag fick VG gud vad skönt!


Men men jag skriver mer när jag kommit hem. Nu ska jag koncentrera mig på svenskan.


Av josefine - 18 november 2008 21:41

Nu har jag just kommit hem från konfirmationen så efter jag har skrivit detta inlägg så blir det duschen, prata med Andreas och sen natta kudden. Jag är så trött att jag skulle kunna somna här där jag sitter. Men det ska jag nog låta bli tror jag. I stället för att åka buss in till stan nu på eftermiddagen så gick jag in, det var så otroligt skönt att gå nu när det ligger runt 0 grader ute. Inte för kallt och inte för varmt.


Nä nu orkar jag inte skriva nå mer idag, GODNATT!

Av josefine - 18 november 2008 08:27

Jag måste vara komplett galen egentligen, jag sitter på skolan och jag börjar inte förens 11.10 Jag hade tänkt skriva klart min del i miljökunskapen så har jag gjort bort det, för jag hinner inte plugga något ikväll för jag kommer hem först runt 22 för jag har mina små konfirmander i tre timmar. Det är andra gången jag träffar dom ikväll men dom har haft 2 träffar utöver det (tror jag). Så jag är lite nervös över att komma in och hålla i lekar och sånt. Men det ordnar sig nog tror jag.


Men nu ska jag göra miljökunskapen


Vi hörs senare.

Av josefine - 17 november 2008 20:57

Ja, nu skriver jag sista inlägget för ikväll. Jag kom hem för ett tag sen och under den tiden har jag hunnit byta jacka med Linnéa så hon har min vinterjacka och jag har hennes så jag får se hur det känns. Annars har jag inte hunnit göra så mycket mer, nu hade jag tänkt att ladda upp dagens outfit och sen gå och duscha och även skumtona hårt kanske. Nä nu ska jag få upp dem här bilden och sen fixa med håret.



Dagens outfit:

  • skor- Björn Borg
  • Jeans leggins- Vila
  • Tunika - Kappahl
  • Storkofta- Gina Tricot

Jag var helsvart idag! 


Av josefine - 17 november 2008 19:36

Nu har jag fått min Ipod att fungera efter mycket om och men. Snart ska jag och mamma och hämta linnéa på bergnäset. Sen när jag kommer hem igen måste jag fortsätta plugga miljökunskap jag har nästan skrivit klart allt i min del så det känns skönt. Jo Della det blir som planerat på fredag så det blir att äta taco på Dagobert till middag. Det blir gott.


Jippi vilken skön känsla det är att se musiken komma in på min ipod, jag vet att jag är lite konstig med Sofia du vet ju hur det är och du också jonna.


Men nu ska vi åka. Jag lägger upp dagens outfit när jag kommer hem.

Av josefine - 17 november 2008 10:12

Nu sitter jag på sjundevåningen  och väntar på att matsalen ska öppna, jag har just upptäckt att alla idrottare tycks ha invaderat våran våning också. Räcker det inte med att dom ha tagit över alla andra våningar?!

I helgen har Andreas varit här och vi har myst på som bara den, hur skönt som helst. Det behövdes verkligen. Vi har sett 5 filmer i helgen, Glory Road, Hairspray, Superman returns, Norbit och To fast to furious- tokyo drift.

Idag kommer det bli att gå i skolan till 13.50 och sen raka vägen hem för att plugga hela eftermiddagen och kvällen. Jag ska även göra middag ikväll som jag lovade mamma och dom igår kväll och på menyn blir det wokade nudlar med grönsaker och vårrullar. Det ska blir gott det.


Jag ska berätta en sak som inte kanske är så intressant för er andra men jag måste bara skriva av mig lite. Jag la mig i sängen vid 19 men kunde inte somna förens vid 23 kanske för jag hade en sådan sprängandes huvudvärk och det hjälpte ju inte precis att jag saknade Andreas så mycket. Jag vet att det kanske låter löjligt att sakna han bara efter några timmar men så är det när man älskar någon som bor längre bort.


ojdå, det blev ett ganska långt inlägg men det var skönt att få skriva av sig lite. Men nu ska vi gå och äta.

Presentation

Omröstning

Vilken är eran favorit årstid?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards